Thursday, July 28, 2011

Obete sekty

Obete sekty: Obete sekty


Obete sekty: Obete sekty
EXTB017 / july 2011 / MC & Digital EP
Žánre: shitgaze, noise, punk, whatever…

Tracklist:
01. Štátna hymna
02. Každý štvrtok ráno jebem na prednášku
03. N2
04. Hrotom do brady
05. Čo ak sa nevrátim

Design: Jozef Tušan

RUČNE ČÍSLOVANÁ KAZETA, LIMITOVANÁ EDÍCIA 50ks sa dá objednať:
- BANDCAMP
- mail: label@exitmusic.org

DOWNLOAD:
- PRIAMY LINK (320 kbps mp3, zip, 37 mb)
- INÉ FORMÁTY/PLATENÝ DOWNLOAD cez Bandcamp

BIO // Hoci sa vo vydavateľstve snažíme veci robiť čo najviac do it yourself, dosiaľ sme ešte ani raz nevydávali niečo, čo vzniklo úplne kompletne v rukách našich ľudí. Interpret sa postaral o hudbu, oslovený grafik o obal a v celku sa to celé nahralo na päťdesiat čierno-čiernych kaziet rozličných značiek, ktoré sa našli v domácnostiach.

Obete sekty je projekt, ktorý si Tomáš Ferko, okolitému svetu známy skôr ako Teapot, nahral sám pred niekoľkými rokmi. “Vznikol absolútnou stratou kontroly, bez akejkoľvek ambície ho vydať, bez autocenzúry. Dlho som sám ani nevedel, čo to je, a až časom to pre mňa samotného nabralo zmysel.”

Šestnásť minút a šestnásť sekúnd noisovo špinavej hudby a punkového postoju, citujúcej Ginsberga, Dalajlámu, prešovský nočný autobus, ale aj ignorovanie školskej dochádzky, vychádza siedmeho júla o siedmej hodine a siedmej minúte. A áno, je to štvrtok.

Creative Commons License
Obete sekty by Obete sekty is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License.

B-strana releasu Obete sekty skrýva poklady minulosti!

Ak patríte ku generácii, ktorá vyrastala pri rádiu s prstom na tlačítku record čakajúc na svoju obľúbenú pesničku, prípadne ste si na kazety rovno nahrávali vlastnú produkciu, release Obete sekty je aj pre vás. Okrem kvalitného digital downloadu totiž táto shitgaze-noiseová strata sebakontroly vyšla aj v závoji šumu päťdesiatich čierno-čiernych kaziet, ktoré boli pozbierané v rozličných domácnostiach.

Na B-stranách bol ponechaný pôvodný materiál. Môže sa tak stať, že narazíte na hitparádu z roku 1993, mamine recepty na koláč, Best of Bravo Hits, nejakú kvalitnú DIY produkciu, alebo iné poklady minulosti.

No comments:

Post a Comment